maanantai 5. kesäkuuta 2017

Ylioppilas 2017

IMG_8390-2

Lauantaina 3.6.2017 juhlittiin mun ylioppilasjuhliani, tässä postauksessa on vähän esimatskua juhlista. Meidän suvussa kävi aika hauskasti, kun mun mummoni on valmistunut ylioppilaaksi tasan 50 vuotta sitten samasta lukiosta mistä minäkin nyt valmistuin, joten perinteen mukaan mummoni kutsuttiin samaisiin ylioppilasjuhliin riemuylioppilaaksi. Riemuylioppilaat ovat ylioppilaita, joiden valmistumisesta on kulunut 50 vuotta. Riemuylioppilaat istuvat kunniavieraina hyvillä paikoilla lakkiaisjuhlan katsomossa valkolakit päässä. Meillä siis juhlittiin tuplaylioppilasjuhlia. Veikkaan, että aika harvalla käy tällainen hauska sattuma :D

Valmistujaismekoksi olin valinnut lempivärini mukaan turkoosin mekon. Mekko on samanvärinen ja hiukan samantyylinen kuin kaksi vuotta sitten päällä pitämäni wanhojen tanssimekko (linkki wanhojen tanssi-postaukseen). Mekko tilattiin netistä ja siihen oli pikkuiset paineet, että tuleeko sieltä juuri oikeankokoinen ja näköinen mekko kuin kuvassa. Onneksi sieltä saapui just sellanen mekko mikä pitikin ja olin tosi tyytyväinen tähän mekkovalintaan. Mekon pariksi juhlakengiksi löydettiin valkoiset sievät korkokengät. Lamicell ratsastuskypäräni koko 47-51 herätti aikoinaan hieman hämmästystä, valkolakkini on kokoa 52, joka oli pienin koko kaupassa, muuten olisi pitänyt laittaa tilaukseen. Ylppärijuhlat järjestettiin meillä kotona ja äitini oli leiponut lähes kaikki tarjottavat itse. Nyt on kyllä tullut herkuteltua todella hyvin ja vielä hieman herkkuja jäi jäljelle juhlista.

Lakkiaispäiväni oli ikimuistoinen ja nyt on niin hyvä fiilis. Varmasti yksi elämäni parhaista päivistä on takanapäin. Nyt olisi edessä vielä lisää opiskelua ja kohti uusia seikkailuita. Ihanaa kesää kaikille ja onnea myös muille valmistuneille!

yo3 yo2
IMG_8733-001-1
IMG_8662-001 IMG_9093
Niin kiitollinen ja onnellinen

2 kommenttia:

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.