perjantai 9. lokakuuta 2015

Koulutreenailuja

sänkkäri 487

Maanantaina käytiin ilman satulaa maastossa Saran sekä ponien kanssa, meidän maastoreissu meni superhyvin ja ponit meni tosi kiltisti. Pystyttiin jopa kävelemään ja ravailemaan täysin pitkillä ohjilla kotitallille päin, joka ennen on ollut täysin mahdotonta intopinkeiden villiponien takia. Maanantaina ei ollut villiponeista tietoakaan, vaikka ne kyllä innoissaan olivat, niin pysyivät silti todella hyvin kuulolla.

Tiistaina oltiin taas Saran kanssa tallilla ja lähdettiin yhdessä sänkkärille ratsastamaan poneilla. Voi kun ponit oli taas niin innoissaan menossa, paljon tilaa mennä. Treenailtiin Maistron kanssa koulujuttuja sänkkärillä, otettiin muutama reippaampi pätkä laukkaa ja ravailtiin pitkillä ohjilla. Ei menty mitenkään rankasti.

Keskiviikkona poni vietti vapaapäivää. Torstaina (eilen) oltiin kentällä Saran kanssa samaan aikaan ratsastamassa. Pyysin Saraa ottamaan muutamat kuvat meistä. Alkuverryteltiin todella hyvin, käveltiin, ravailtiin ja laukkailtiin ihan pitkillä ohjilla, että lihakset lämpiävät kunnolla. Tuuppailtiin rennosti Maistron kanssa koulukiemuroita, lopuksi hypättiin muutamia kertoja kentälle jätettyjä pieniä esteitä.

Perjantaina (tänään) oltiin taas Saran kanssa tallilla, lähdettiin tällä kertaa eri aikaan ratsastamaan sänkkärille. Sara meni ensin ja napsin kuvia, sitten me mentiin Maistron kanssa ja Sara kuvasi. Sänkkärillä oli mun kanssa samaan aikaan muutama muu ratsukko pyörimässä ja Maistro otti vähän ylikierroksia niistä. Kaikki oli hyvin, kun poni pysyi ravissa tai laukassa. Poni ei ois millään malttanut kävellä, vaan tarjosi koko ajan laukkaa tai ravia, eikä kuunnellut mun pidätteitä. Otettiin myös muutamia reippaampia laukkapätkiä ja kyllä meni kovaa. Hahaha pahoittelut mun ilmeistä, tuolla on jäätävän kylmä, poni oli vähän liian energinen ja mulla ei oikein ollut hallintaa tuohon kauramoottoriin.. :D

kuviaaa 026 kuviaaa 014 kuviaaa 123 kuviaaa 144 kuviaaa 131
Kaikki ratsastuskuvat on Saran ottamia eiliseltä ja tänään :)
12086785_1088861974457959_354983118_n sänkkäri 427.3 sänkkäri 428

Kuva, jonka @tiiiksu julkaisi

sänkkäri 002-2

11 kommenttia:

 1. Tosi ihana varsinkin tuo viimeinen kuva!!

  VastaaPoista
 2. Toi eka kuva on ihan sika kiva! Ja muutki on tosi ihania, meette nii hyvin :) ❤️

  VastaaPoista
 3. Sänkkäriltä saa kyl niin ihania kuvia, katsoin Saran blogistakin ja oli niin yli hienoja :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia ♡ Sara on tuossa hommassa hyvä ;) Ja ootte kyllä niin hoeno pari :)

  VastaaPoista
 5. Kivan selkeesti kirjotettu postaus ja tosi ihania kuvia! :) Vitsi noi Maistron suojat on hienot!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja kuvia! Ihana sininen väriteema teillä :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja hyvä postaus ❤

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon kommenteista teille ihanat ♥

  VastaaPoista
 9. Kivoja kuvia! Sullahan on Tamronin objektiivi? Niin miten hyvin se toimii hämärässä kuvatessa, tarkentaako yms. Ja mikä malli se on ja minkä hintanen :)?

  mylifewithtoper.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on Tamronin 70-300mm ja on ollu tosi hyvä. Tottakai on vaikea kuvata hämärässä yms. mutta jos vaihtelee asetuksia niin kyllä sillä ihan hyviä kuvia kuitenkin saa :) En muista mistä oon ostanu, enkä hintaa tai muutakaan, mutta netistä varmaan kyllä löytyy! :)

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.