torstai 24. syyskuuta 2015

Kypäräkameravideoo kärryiltä

PicMonkey Collage-2k3
Maistrolla kolmatta kertaa kärryt perässä :) 
Video, jonka @tiiiksu julkaisi

Käytiin eilen taas Lillin kanssa kahdestaan tallilla ajamassa Maistrolla. Sain vihdoin ladattua mun sportkameran, joten sain kypäräkameramateriaalia meidän ajokerrasta. Maistro antoi taas nätisti laittaa valjaat sekä muut varusteet, sekä itse kärryt. Liikkeelle lähtöön poni lähtee vielä vähän epävarmasti, mutta rentoutuu kuitenkin jo aika pian. Talutin Maistroa yksin vähän aikaa ilman, että ketään on kyydissä. Se oli hyvin ennakoitu, sillä meitä vastaan tuli iso puimuri. Onneksi Maistro ei sanonut mitään isosta äänekkäästä koneesta. Sitten käveltiin vielä hetken aikaa, jonka jälkeen mä hyppäsin kärryjen kyytiin. Lilli talutti vielä hetken aikaa ja kun meni hyvin myös ihan pitkällä narulla, Lilli päätti ottaa koko talutusnarun pois. Me mentiin Maistron kanssa vähän aikaa ilman talutusta.

Tuo tie on tosi kivinen ja siinä on paljon kuoppia sekä töyssyjä, ja Maistro ei tykännyt kun kärryt meni kuopista. Kerran se loikki vähän omiaan, jotain ihme jänisloikkia:D Maistro ei oikeen pidä kaikista äänistä mitä kärryistä kuuluu, kun ne esim. ajaa kiven päältä tai kuopasta. Moni onkin sanonut, että voisihan ponille laittaa korvahupun ja sinne täytettä, mutta mä en halua. Haluun, että Maistro oppii kaikenlaisiin koviin ääniin, kaikkiin mitä erikoisimpiin ääniin mitä kärryistä lähtee. 

Viime aikoina mulla on ollu täällä blogin puolella vähän lyhyempiä videoita, videonpätkiä. Nyt on vuorostaan vähän pidempi video, taino reilu 5 minuuttia, mutta silti. Toivottavasti tykkäätte :)PicMonkey Collage-i7


Tänään (24.9.2015) kävin tallilla hoitamassa ponin ja annoin ponin juosta hetken aikaa irtona kentällä. Maistro ravaili itseksekseen hienoa ravia ja innostui ottamaan muutamat laukkaspurtit, lopuksi käveltiin pitkät loppukäynnit maastossa läheisissä metsissä.

PicMonkey Collage-3
PicMonkey Collage-4g

17 kommenttia:

 1. masa on kyl niin super ♥ ihana postaus jälleen ja oon niin ilonen sun puolesta, ku oot vihdoin saanu ponilles kärryt perää! .. kuitenki sun haaveilujas pari vuotta kuunnellu ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo Maistron loikat XD
  Mutta siis teillähän menee jo tosi hienosti !
  Hyvä Tiia ;) Maistrosta tulee vielä hyvä tuossa puuhassa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että Masakin toimii monipuolisesti sekä ratsastettuna että ajettuna :) kunhan poni tottuu kärryttelyyn enemmän, teillä tulee varmasti olemaan ihania lenkkejä kärryillä! Itekin tykkään ajamisesta silloin tällöin, se on hyvää vaihtelua sekä ponille että kuskille, kun voi vaan rennosti köpötellä teitä pitkin :D

  VastaaPoista
 4. Ihana Maistro ja tosi kiva kun pääset sillä menee kärryillä :)

  VastaaPoista
 5. Ompas Maistro fiksu, kun se ei lähtenyt säikähtäessään täyttä vauhtia eteenpäin! :D Todella kiva video! Mahtavaa, että liikutat Maistoa niin monipuolisesti :)

  VastaaPoista
 6. Masa on hieman neiti kun väisteli vesilätäköitäkin niin tarkasti :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä ohjasin tosi tarkasti nuo kaikki vesilätäköt (heti sen jälkeen kun poni huomautti asiasta, ettei tykkää lätäkkö-kuopista).. :D Kyllä toimii ohjaus hyvin kärryiltä! :)♥

   Poista
 7. Ei vitsi, hieno homma että oot päässy ajeleen Maistrolla, varmasti ponillekin kivaa vaihtelua! :)
  Me käytetään kaikilla ravihevosilla ja poneilla ajaessa korvissa pieniä pumpuleita, vaikka ääniin ovatkin tottuneet. Korvahuppuja harvemmin käytetään, yleensä raveissa noilla kuumimmilla hevosilla joille pelkät pumpulit eivät riitä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon kaikille ihanista kommenteista, on tosi ihana kuulla ♥♥

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.