torstai 13. elokuuta 2015

Masaponin kuulumiset

108

Hirnahdus! Iltaa kaikille blogin lukijoille, tänään täällä "puikoissa" Maistro, taino Masaks nuo kutsuu mua. Eilen sain viettää ihanaa vapaapäivää laitumella valkoisen ponikaverini kanssa, kulkea vapaasti isolla laitumella ja syödä yllin kyllin ruohoa, ihan niin paljon kuin mua huvittaa. Tänään huomasin heti kun ne tuli pihaan, ihmiset siis, nostin pääni ylös ruohikosta ja kurottelin nähdäkseni ketä tuli. Sieltähän tuli mun omistaja, katselin kun se käveli laitumen portin luo. Sitten mä tiesin, että se haluaa mut luokse, lähdin kävelemään sen luokse. Nuuhkin tarkasti kaikki sen taskut ja tais sieltä muutama leivänpalanen löytyä, nam!

Sain hetken syödä ruohoa aidan toiselta puolelta, mun mielestä se vaan menee niin, että ruoho on parempaa aidan toisella puolella. Pysyn kyllä kiltisti lankojen sisäpuolella, mutta kun mut päästetään muualle syömään, en malttaisi millään lähteä pois. Mun omistaja antaa mun olla vapaana tallin pihassa ja syödä siinä sitä parempaa ruohoa. Yleensä siinä samalla saan vielä kaikki hoidot siihen kaupan päälle, kuten kavion puhdistukset, koko harjauksen, jouhien selvitykset yms..

Sitten mulle laitettiin turkoosit suojat joka jalkaan, jotka mulla on tosi usein käytössä, ollut jo melkein 3 vuotta. Niissä alkaa jo näkyä käytön jälkiä, vaikka en juuri yhtään hivuta, mutta saumat on lähteneet rispaantumaan. Se teki vielä jotain ihme virityksiä mun harjaan. Sitten me lähdettiin kävelemään kohti kenttää, aavistin jo, että pääsen kohta juoksemaan. Ensin piti vielä pysähtyä ottamaan jotain kuvia, sitten piti vielä kävellä vähän aikaa ja vasta sitten mut päästettiin menemään itsekseni kentällä. Sain taas rallitella oman mieleni mukaan ja me juostiin innolla sen valkosen ponipallerokaverin kanssa.

En oikein tykkää, kun kenttä pölyää niin paljon, se käy ikävästi mun hengitykseen. Varsinkin kun tykkään vaihtaa suuntaa tosi nopeasti, laukasta suoraan pysähdykseen ja u-käännöksellä takaisin, niin jäljelle jää vain iso ikävä pölypilvi. Kovaa me taas ralliteltiin menemään ja en ois kyllä millään malttanut kävellä, niin se sitten tuli hakemaan mut kiinni ja rupes taluttamaan. Kyllä mä nyt itse osaan kävellä, mutta kun en vain olisi vielä halunnut. Omistaja kyllä tietää mikä on parhaaksi mulle ja tottelen nöyrästi, vaikka virtaa olisi mulla vielä riittänyt.. Annoin kyllä kiltisti kiinni, kun tiesin, että sitten kohta pääsen taas takaisin laitumelle nautiskelemaan kesästä, vielä vähäksi aikaa. Nyt äkkiä pitääkin lähteä syömään niitä ruohotupsuja, vielä kun voi!

093 027 128
119
Toivottavasti tykkäsitte :P

16 kommenttia:

 1. Tää postaus oli kyllä hauska! Lisää Maistron kirjottamia tekstejä ehdottomasti :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Maistro❤️Tää oli tosi kiva!:)

  VastaaPoista
 3. Söpö viimeinen kuva, ja ihana postaus :)

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus!:) Ootko ite huomannu et masa näyttää joissan kuvissa päästä ihan varsalle, esim tokavika kuva:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en oo ite, kiva jos joku löytää tuollaistakin, tosi kiva! :D Kiitoksia ♥

   Poista
 5. Haha:D tätä postausta oli niin kiva lukee;)

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.