maanantai 10. elokuuta 2015

Koulutreenit

Pitkästä aikaa kunnon koulutreenailua Maistron kanssa, viimeksi ratsastin ponilla koulua yli kymmenen päivää sitten. Ratsastin eilen illalla Maistrolla kentällä, ilta-auringon paisteessa. Ratsastustauko on nähtävästi tehnyt ihan hyvää ponille, sillä se oli eilen ihan älyttömän hyvä ratsastaa. Maistroa ei tarttenut pyytää yhtään eteen, se oli kivasti pohkeen edessä koko ratsastuksen ajan ja innokkaana tekemään töitä. Harjoiteltiin taas vastalaukkaa, samanlailla kuten viime kerroilla, eli uralta pisaranmuotoisesti takaisin uralle vaihtaen suuntaa. Ponski suoritti vastalaukat niiin hyvin, vielä paremmin kuin edellisillä kerroilla, ei voinut olla muuta kuin tyytyväinen.

Eilen annoin pikkusiskon ratsastaa Maistrolla loppukäynnit sekä hieman ravia. Maistro oli taas niin kilttinä poikana ja korvat tötteröllä menossa. Tänään käytiin yhdessä Saran kanssa maastoilemassa poneilla ja mentiin aika rento maastoreissu tällä kertaa, sitten käytiin vielä kentällä pyörähtämässä loppuverkat.

Kuvat © pikkusisko Viivi
9.8.2015 343 9.8.2015 369 9.8.2015 707 9.8.2015 539 9.8.2015 568 9.8.2015 554 9.8.2015 587 9.8.2015 633 92
Poni laitumella eilen :D

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva kuulla teillä oli onnistuneet koulutreenit ;) Ihania kuvia ♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja sun pikkusisko osaa kuvata hyvin!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja hyviä kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti meette mutta kuvia katsoessa kiinnitin huomioni siihen että sulla on raippa ulkokädessä niin onko sulla siihen joku syy miksi pidät sitä silleen?:) mutta oikeen kivan näköistä menoa teillä❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootpa ollu tarkka :D Mä vaihdan suuntaa aika useasti ja tehdään paljon sellasia ratsastustehtäviä missä suunta muuttuu tosi usein, niin en aina jaksa vaihtaa raippaa puolelta toiselle. Eli siis se on vaan jäänyt, ei siihen oo mitään kummempaa syytä :) Kiitoksia asiallisesta kommentista ♥

   Poista
 5. Ihania kuvia ja hyvännäköistä menoa! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Haha, ompas Maistro taas söpönä :)

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.