torstai 16. heinäkuuta 2015

Tiistai - torstai

Tiistai 14.7.2015

Tiistaina irtojuoksutettiin ponit samaan aikaan kentällä Saran kanssa. Ponit (Maistro & Padi) saivat rallitella kentällä irtona miten tykkäsivät, mä otin videota vaihtelun vuoksi. Vettä satoi muistaakseni ihan vähäsen, kameran linssissä näkyi olevan muutama vesipisara videossa, kun jälkeenpäin katsoin. 

Videossa ei ole valitettavasti musiikkia tällä kertaa, halutessaan taustalle voi laittaa oman mielen mukaan musiikkia.

11753734_10437215956386111


Keskiviikko 15.7.2015

Maistrolla oli keskiviikkona vapaapäivä, me oltiin lähetty jo tiistai-iltana ajelemaan Seinäjoelle. Oltiin Seinäjoella hotellissa yötä ja keskiviikkoaamuna ajettiin Powerparkkiin. Oltiin heti 11 jonottamassa, kun huvipuisto aukes. Oltiin koko päivä siellä laitteissa ja illalla sitten, kun koko paikka meni kiinni, niin lähdettiin ajelemaan takaisin Lahteen. Mun lemppari oli ehdottomasti "Junker" ja kaikki muut hurjat laiteet oli tosi hyviä. 

PicMonkey Collage-3gsaq
Muutama kännykkäräpsy Powerparkista


Torstai 16.7.2015

Tänään oltiin Saran kanssa tallilla, ratsastin suht kevyesti Maistrolla. Alkutunti tehtiin erilaisia koulukiemuroita, asetuksia, taivutuksia, pysähdyksiä, peruutuksia, sekä väistöjä käynnissä. Kentällä paistoi aurinko, poni joutui siristämään silmiään. Oli kuuma ja kenttä pölys aika lailla. Maistro oli ihan perushyvä ratsastaa, en mennyt mitenkään rankasti kun oli muutenkin niin kuuma. 

Lopuksi käytiin hyppäämässä muutaman kerran "maastoeste", haha siis ihan vaan tavallinen este, mutta maastossa. Rakennettiin kentän läheiselle hiekkatielle pysty, jonka alle laitettiin valkoinen lankku. Saran tekemä lankku on vähän lyhyt, se ei ylttänyt puomin kanssa estepidikkeisiin, joten laitettiin se vain maahan. Maistro vähän ihmetteli estettä, mutta hyppäs kuitenkin kiltisti yli. 


Kuvat © Sara
kuviaa 119 kuviaa 066 kuviaa 099 kuviaa 296 kuviaa 324 kuviaa 353


18 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mä olin keskiviikkona lintsillä ;)

  VastaaPoista
 2. Mua häirittee kun sun kaikki kuvat on otettu aina ähes tosta samasta kuvakulmasta eli etuviistosta. Olis välillä kiva nähdä esim sivuprofiiliia ratsastuksesta yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justhan tässäkin postauksessa oli kaks enemmän sivusta ja loput enemmän viistosta. Kyllä niitä täällä blogissa näkyy välillä :) Mutta ehdotus otettu vastaan, katsotaan jos saataisiin seuraavalla kerralla enemmän vielä sivusta päin otettuja kuvia, kun niitä on kovasti toivottu :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja kivoja kuvia!❤️ Kirjotat nää sun postaukset aina niin kivasti!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus (niinkun aina) ja ihania kuvia :)<3 Hurjatlaitteet on parhaita :D<3 Ainiin ja myös kiva video :)

  VastaaPoista
 5. On tuo teijän meno vaan niin kivan näköstä! ihania kuvia taas ja hienot te ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitoksia taas ihanasta kommentista! :)❤️

   Poista
 6. Ihanat❤️Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!:)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ♡ Power Park on ihana paikka ... harmi etten päässyt kokeilemaan Junkeria koska sitä ei ollut viime vuonna :( Mutta ehkä pääsen testaamaan joskus ;) Ihania kuvia ja kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junker on kyllä ihan paras :D! Kiitos taas ihanasta kommentista ♥

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.