sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Päiväkävelyllä

Kerron taas ensin hieman kuulumisia aluksi. Toissapäivänä Meri oli ratsastamassa Maistrolla, ponilla oli silloin rankka liikutus, pienelle ponille tuli kunnolla hiki. Eilen kävin tallilla (yksin), menin kentällä kevyemmän ja palauttavan ratsastuksen koulukiemuroilla, jonka jälkeen venyttelin koko ponin huolellisesti leipäpalojen avulla. Tänään käytiin kävelyllä läheisissä maastoissa Maistron sekä mun ystävän Viivin kanssa.

Kerittiin käydä kävelemässä Maistron kanssa ennen kuin rupes satamaan vettä, onneksi. Välillä jopa paistoi aurinko, muuten oli aika pilvistä ja kauhea tuuli oli koko päivän. Käytiin kävelemässä järven lähettyvillä, uimaan ei tänään haluttu mennä, kun oli niin kylmä. Kiva olla heinäkuun puolessa välissä villasukat jalassa ja takki tiukasti kiinni.. Juuri kun oltiin palailtu kävelyreissulta, niin rupes satamaan vettä ihan ku saavista kaatamalla! Oli luvattu sääennusteen mukaan myös ukkosta, mutta ei ainakaan silloin ukkostanut, kun me oltiin tallilla, viuh.

Tallipäivän jälkeen käytiin Viivin kanssa Hesburgerissa syömässä ja jälkkäriksi otettiin jätskit (ne tietääkin ketkä seuraavat mua snapchatissa: tiiatilda). Kierreltiin myös vähän aikaa kauppoja, muttei mitään löytynyt mukaan niin lähdettiin sitten menemään. Huomenna meen aamulla tallille, kun iltapäivällä mulla on muuta menoa mun muiden kavereiden kanssa :)


Kuvat © Viivi S.

kuvii 060kuvii 068 kuvii 024
Maistro halinallena <3
kuvii 093
kuvii 149kuvii 130

kuvii 160
Maistron häntä alkaa olemaan jo parempi, siinä alkaa kasvamaan jo karvaakuvii 163 kuvii 165

Tää ois kiva jos ois hieman tarkempi, tarkennus jäi johonkin :D
Kuva, jonka @tiiiksu julkaisi

18 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania kuvia nämä kaikki, osa kuin jostain satukirjasta :D

  VastaaPoista
 2. Niin ihania kuvia!❤️ Maistro poseeraa aina kaikissa kuvissa :D onks se aina tollanen? Taisiis saako maistrosta helposti hyviä kuvia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistrolla on sellasia päiviä, että joskus se poseeraa koko ajan ja on korvat tötteröllä ihan koko ajan, joskus taas pitää houkutella, että saadaan korvat söpösti eteen :D Mut kyllä se useimmiten on korvat höröllä iloisesti, myös useimmissa ratsastuskuvissa :)♥ Kiitos tosi ihanasta kommentista taas! ❤️

   Poista
 3. kuinka ihania kuvia! olette kyllä todella suloinen pari :3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia❤️ Ootte niin ihana pari.:3

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä kuvia ja ihana Maistro! :)❤

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.