torstai 30. heinäkuuta 2015

Energiapallerot vauhdissa

kuviaa 080

Tänään piti sataa vettä, kun oltiin tänään tallilla Saran kanssa, mutta ei sitten satanutkaan. Lähdettiin kentälle ratsastamaan ensin ilman satulaa pelkällä riimulla ja alkuverkkailtiin. Maistro oli tosi kiva ratsastaa, kun köpsöteltiin menemään. Sillä oli paljon energiaa, eteenpäin ei tarvinut yhtään pyytää. Kuvailin samaan aikaan ponin selästä kännykällä (siinä on kyllä omat vaaransa, tiedetään) ja poni sai mennä vapaasti oman mielensä mukaan kentällä. Maistro meni kyllä niin kiltisti. Monet on varmaan huomannutkin, että oon aika uhkarohkee ja tykkään ratsastaa leikkitunteja, tehdä kaikkea pähkähullua ja kokeilla erilaisia juttuja. Mä en tykkää ratsastaa mitään kouluvääntöä hikihatussa, vaan me ratsastellaan ihan vaan omaksi iloksi. Meillä ei oo nyt Maistron kanssa tavoitteita mihinkään, me mennään vaan Maistron kanssa mitä milloinkin, miten aina sattuu huvittamaan, ihan oman mielen mukaan. 

Välillä paistoi aurinko, yhdessä vaiheessa tihutti pikkuisen vettä, muuten oli aika pilvistä. Rakennettiin pieni ristikko kentälle ja tultiin se ihan muutamia kertoja molemmista suunnista, ei sitä voi edes hyppäämiseks sanoa. Vaihdettiin myös Saran kanssa poneja hetkeksi, ihan vain vaihtelun vuoksi. Lopuksi päästettiin ponit vielä hetkeksi juoksemaan vapaasti kentällä ja ne taas rallittelivat menemään, virtaa poneissa ainakin riittää tosi paljon! Käveltiin vielä hyvät loppukäynnit, jonka jälkeen suunnattiin takaisin tallille. 

Linkki videoon, snapchat: tiiatilda


kuviaa 076 kuviaa 029
PicMonkey Collage-2
kuviaa 198 kuviaa 021 kuviaa 107 kuviaa 202 kuviaa 157 kuviaa 083
Loppuraveja, kiltti pieni ponipalleroinen :)

10 kommenttia:

 1. Onko Maistrolla vähän isot etusuojat? :D Ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla samoilla suojilla ollaan menty kohta kolme vuotta, et en mä tiiä :D Nuo suojat on pony-kokoset.

   Poista
 2. Kiva postaus taas :) Ja ihania kuvia♥

  VastaaPoista
 3. Ihania ootte, ite en uskaltais kuvata koska pelko kännykän puolesta :'D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia❤️Tosi kiva postaus ja kiva video!:)

  VastaaPoista
 5. Itekkin tulee kuvattua aika usein puhelimella selästä ja onhan to muutaman kerran pudonnutkin, kamerakin on ollut kerran vaarassa, mutta ei onneksi tippunut, hups :D mutta tosi kiva postaus:)

  VastaaPoista
 6. Haha, ihania kuvia❤ Meilläkin tosi usein vaan höntsäillään eikä tehdä mitään rankkaa treeniä!

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.