torstai 11. kesäkuuta 2015

Pomppuja

Tänään vähän hyppytreeniä ponskin kanssa kentällä. Rakennettiin kentälle Saran kanssa kaksi estettä kentälle, toinen oli puomi-ristikko-puomi ja toinen oli pystyeste, jonka alla oli jakkara. Alkuverkkailtiin koulukiemuroilla pitkin kenttää ja Sara sanoi vasta liikutuksen jälkeen, että meillä meni liian kauan aikaa alkuverryttelyyn. Ainakin poni sai kunnon alkuverryttelyt. Kun oltiin verkkailtu molempiin suntiin, alettiin tulemaan puomi-ristikko-puomi-tehtävää, innariväleillä. Poni käytti hyvin jalkatekniikkaansa ja hyppeli maapuomienkin yli, hyvä niin.

Sen jälkeen tultiin muutaman kerran pystyeste, korkeudesta ei ole tietoa kun ei muistettu mitata. Oiskohan ehkä 70cm, oon tosi huono arvioimaan ilman mitään apuvälinettä ja varsinkin näin jälkeenpäin. Tosiaan esteen alla oli jakkara, poni hieman kummasteli sitä, mutta hyppäsi kuitenkin yli! Mulla ei tänään ollut turvaliiviä käytössä, vaikka yleensä aina esteillä mulla on se. Itse ainakin heti huomaan eron, kun mulla ei sitä turvaliiviä estetreenissä ole. Maistrolla ei ollut tämän päivän treeneissä alaturpahihnaa ollenkaan. Vähän vaihtelua välillä! Oon kyllä tosi tyytyväinen tän päivän treeneihin. Hyvän treenin jälkeen poni pääsi jalkojen kylmäykseen, poni sai rapsutuksia, taputuksia ja pari leivänpalaa. Sen jälkeen poni pääsi takaisin laitumelle.

Kaikki kuvat © Sara
kuviih 007 kuviih 169 kuviih 218 kuviih 162 kuviih 220 kuviih 226 kuviih 228 kuviih 230 kuviih 272 kuviih 261 kuviih 127

22 kommenttia:

 1. Sulla on vaan niin kiva istunta esteillä! Hyvän näköstä menoa taas, ootte huippu pari ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi kiitos tosi paljon ihanasta kommentista, ihana kuulla! ♥♥

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja hyppäät kyl tosi hyvin ja poni näyttää nauttivan ihan kympillä menosta! :)

  VastaaPoista
 3. Sun istunta on tosi hieno, ainakin verrattuna mun istutaan:)

  VastaaPoista
 4. Oot tosi taitava ratsastja ja Masa liikkuu sun alla aina niin kivasti :3❤️

  VastaaPoista
 5. Suloisia kuvia, etenkin toi ensimmäinen puomikuva! :D♥ Ja hienosti meette jälleen, toi sun istunta on kyllä loistava!

  VastaaPoista
 6. Voikun meette hyvin!

  VastaaPoista
 7. Minkä pituset noi välit oli tossa puomi-este-puomi linjalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaukseenkin kyllä kirjoitin, olisit sieltä nähnyt jos tarkkaan olisit lukenut ;D Mutta siis innarivälit. In and out -este eli "innari" on sarjaeste, jonka osien väliin ei mahdu yhtään laukka-askelta, vaan hevosen on ponnistettava suoraan alastulosta uuteen hyppyyn. :)

   Poista
  2. Mut kyllähän siihenkin pitää olla tietyn verran metrejä?

   Poista
  3. Joo siis tottakai, meillä oli pienet ponivälit, kun Maistro on pikkuponi. Oiskohan meillä ollut suunnilleen 2m, en tiiä tarkalleen kun ei mitattu millään mittanauhalla. Kannattaa ihan kokeilla, mitkä välit on just tietylle hepalle/ponille hyvät välit, kun se riippuu niin paljon yksilöstä. :)

   Poista
 8. Sun esteistunta on super hyvä! Kivoja kuvia ja hyvin meette :)

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.