lauantai 6. kesäkuuta 2015

Koulutreeniä ja vedessä kahlausta

Oon nyt pitkästä aikaa innostunut videoista ja nyt vielä kun on kesäloma, niin mulla on aikaa niitä tehdä. Pyysin Saraa kuvaamaan meiän tän päiväsiä koulutreenejä videolle, että saa välillä vähän enemmän videomateriaalia ja vain muutamat kuvat. Tällä kertaa en jaksanut vaihtaa mitään kouluratsastusvarusteita, joten mentiin ihan vaan meidän estesatulalla koulutuuppailuja.

Videosta näkyy kaikki oleellinen, paitsi väistöt. Väistöjä treenattiin paljon, mutta niistä ei ole yhtään videota, koska se on niin huonon näköistä. Treenaan tästä lähin väistöjä lähes joka kerralla, mutta laitan videota vasta sitten, kun ne sujuu mun mielestä hyvin. Meinaan välillä väistyy pelkkä etupää, välillä pelkkä takapää, välillä pää ihan taivaissa, välillä kaula ihan mutkalla.. Sen takia en oo julkaissut enkä julkaise väistöistä kuvia/videoita, kun ei ole mun mielestä tarpeeksi hyvä vielä.

Laukanvaihdot meni tänään ihan kivasti, saatiin yksi videopätkä jossa sarjavaihdot meni aika kivasti. Toisessa videopätkässä pelkät etuset vaihtoi laukan, muttei takajalat. Muutama pätkä näkyy videolla, kaikkia en laittanut tuohon videolle. Esimerkiks tultiin koko-rata-leikkaalla laukanvaihtoja, silleen aina keskellä vaihto. Mun mielestä sarjavaihdot kolmikaarisella kiemurauralla meni kivasti, aina on tottakai parannettavaa.

Lopuksi käytiin vielä vähän maastossa, kun matkalla järvelle pitää kävellä sellaista polkua pitkin. Otettiin siellä vähän ravia, mutta muuten vain käveltiin. Järvessä käytiin kahlailemassa, ihan vain siinä rannassa roiskittiin vettä. Ponin jalat sai hyvän viilennyksen, kun vesi on aika viileää vielä. Sen jälkeen käveltiin takaisin tallille ja poni pääsi takaisin laitumelle :)




IMG_9629
:P♥IMG_9837
Haha :DIMG_9839
IMG_9841 IMG_9843 IMG_9845 IMG_9918-2
Poni roiskutti vettä turvallaan :D Sori tämä ylimuokattu kuva, mutta toi vesi oli niin ällöttävän vihreetä että piti vähän muokata koko kuvaa siniseks, ainakin nyt sopii meidän väreihin.. :D 


26 kommenttia:

 1. Kiva video ja tykkäsin siitä:)
  Ootte kyllä Maistron kansaa niiin hieno parikin ja sun blogissa on myös aina niin hienoja ja hyviä nää kuvat!:)

  VastaaPoista
 2. ootte ihania ♥ kiva postaus & kiva video!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, hyvä video ja upeita vaihtoja teitte ❤

  VastaaPoista
 4. Ihana video! Noi vaihdot näytti mun silmään menevän ihan hyvin. :-) Kiva kun postailet paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä tietty aina parantamista, mutta kiitos paljon taas ihanasta kommentista! :)♥

   Poista
 5. Miksette menisi joskus silleen, että sinä ratsastaisit Padilla ja Sara Maistrolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan varmaan joskus tehdä silleen, jos Saralle sopii joskus :)♥

   Poista
 6. Voisit karsia vähän saman laisia kuvia postauksista pois, muuten taas tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee yleensä aina sellanen hyvä pitkä pätkä, mistä tulee just kivoja kuvia, että ne on sitten kaikki siitä samalta pätkältä ja näyttää samanlaisilta. Pitää yrittää jatkossa laittaa vähän erilaisempia kuvia, haha :D Kiitoksia vinkistä :)

   Poista
 7. Oot tosi hyvä ratsastaa!
  Ootteko koska menossa kisoihin?
  Ihana video ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)♥ Meillä ei oo nyt ollenkaan kisoja tiedossa :/

   Poista
 8. Sulla on aina aivan super hienoja kuvia! <3

  VastaaPoista
 9. Tosi hienosti menette taas ja aivan ihana video :) Tosi kiva kun oot innostunu videoista ja oli kivan pitkä ;) Ihania kuvia !

  VastaaPoista
 10. Mikset sä keventäny noissa ekoissa ravipätkissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mentiin koulutunti, harjoitusravia mentiin pääasiassa. Kyllä mä yleensä meen sekä ravia harjoitusravissa että keventäen, tuohon videonpätkään en nyt vaan laittanut tällä kertaa niitä kevennyspätkiä. Mentiin kyllä myös pitkillä ohjilla yms, mutten kaikkea laita noihin videoille. Ekat ravipätkät mennään yleensä aina keventäen ihan täysin pitkillä ohjilla, että poni saa kunnolla venyttää kaulaansa. Muistattehan, että videolla näkyy vain osa meidän menosta.

   Poista
 11. Kyllähän sitä koulutunneillakin kevennetään, verkkaa hevosta paremmin kuin alas istuminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä kevennänkin, meen sekä harjoitusravia että keventäen :)

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.