perjantai 12. kesäkuuta 2015

Hevosleirille mukaan

Mitä otan mukaan hevosleirille? Tosiaan me lähdetään Maistron kanssa tänään hevosleirille, lisää leiristä tulette varmasti kuulemaan sitten leirin jälkeen. Oon tehnyt tällästä listaa, jotta muistaisin pakata kaikki tärkeät tavarat mukaan leirille. Ollaanhan me ennenkin käyty Maistron kanssa leireillä, mutta en oo ennen tehnyt tällaista postausta.


Omat tavarat:
Itselleni ratsastusvarusteita: housut, sukat, saappaat, hanskat, kypärä, turvaliivi, raippa. Sitten muita vaatteita: vaihtovaatteita, yöpaita, alusvaattet, sukat, huppari, farkut, shortsit, kollarit, toppeja, t-paitoja, tennarit, crocsit. Omat hygieniatarvikkeet: peseytymistarvikkeet shampoo ja hoitoaine, hiusharja, meikit, dödö, hammasharja ja hammastahna, ponnareita, uikkarit, pyyhe.
Muuta tärkeää: Kännykkä, siihen laturi sekä matkalaturi, kamera ja tarvikkeet: objektiivit ja laturi, ötökkämyrkkyä, aurinkolasit, makuupussi ja/tai omat lakanat, kumisaappat, sadetakki. Ruokaa; herkkuja: sipsejä, limua, juomapullo, ja vähän rahaa leirikioskia varten.

Maistro ja Maistron tavarat:
Estesatula, suitset, suojat, riimu ja riimunnaru (+ toiset varalle), harjapakki ja hoitotarvikkeet.

SEKÄ
paljon iloista mieltä ja positiivisuutta :)


11350299_102171614450581111
Tällä hetkellä näyttää tältä. Matkalaukussa omat vaatteet, kamerat, laturit yms. Ja sitten Ikea-kasseissa muut tavarat. Tuosta puuttuu enää eväät, tallilta kypärä, turvaliivi, Maistro ja Maistron tavarat. 
leiri 002
Minä ja Sara lähdössä vuonna 2013 hevosleirille, tuossa meidän tavaroita.
leiri 060
Haha, Maistro hevosleirillä 2013, poni kurkisti karsinasta. Oli kerinnyt jo liata itsensä.. :D


Nyt ei tuu äkkiseltään enää mitään muuta mieleen, haha toivottavasti kaikki tarvittavat on mukana ;D Oletteko te olleet / oletteko menossa tänä vuonna hevosleirille? Jos ootte menossa, niin minne? :)

40 kommenttia:

 1. Itse en ole menossa minnekkään kesäleirille. Olin viimeviikon vaeltamassa virossa poneilla. Kuitenkin mulla on kesä täynnä hevostelua. Lähteekö Sara teidän mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiva! Mä taas en ollut viime vuonna missään leirillä, mut nyt meen :) Ei tuu Sara mukaan tällä kertaa.

   Poista
 2. Tosta listasta tulee olemaan paljon apua, hyvin keksitty postaus! :) Mille tallille meette Masan kaa leirille ja tuleeko Sara sekä Padi mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)♥ Ei tuu Saraa eikä Padia tällä kertaa.

   Poista
 3. Vähänkö kivaa et meet leirille! Ite en oo menossa tänäkesänä millekkään leirille, ensikesänä sitten ehkä!:)♥ Kiva sitten kun tulee leiripostausta!

  VastaaPoista
 4. Ratsastusleirit on niin ihania, etten kestä :3 Ite tulin eilen esteleiriltä ja kuukauden päästä meen treenileirille samaan paikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! Itse oon myös esteleirillä Maistron kanssa :)

   Poista
 5. Minne meette leirille?:) Kiva postaus, olin itse tämän viikon leirillä Amr-tallilla missä olen ollut leirillä 2011 lähtien joka kesä.<3

  VastaaPoista
 6. Itse olen käynyt Kummun Tilalla leireillä, tänä vuonna en mennyt, mutta tulen varmasti vielä sen leireillä käymään. Ihan parasta, jos on hyvä porukka ja aina on ollutkin hyvä porukka❤👌

  VastaaPoista
 7. Minne ootte menossa leirille? Facepäivityksestä oletin että ootte tänne Mäntsälään tulossa, utelias asialla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä Mäntsälässä nyt ollaan Maistron kanssa ;D :)

   Poista
 8. Oi vähän ihanaa että pääset hevosleirille ♡♡♡ Mä oon tällähetkellä rippileirillä :D Mä oon ollu Kiviharjuntilalla 2 kertaa mutta tänä vuonna en menny ... Ehkä sitten ensi vuonna :) Siellä on nimittäin mun suosikkiponi ♡ Pidähän hauskaa siellä ! Mihin meet leirille ?

  VastaaPoista
 9. Itse en ole menossa leirille kun edellisestä jäi vähän kökkö fiilis :D kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ikävää :/ kävikö siellä sitten jotain? mutta kiitoksia :)

   Poista
 10. Mä meen tänä kesänä leirille parkanoon :) Ja mukavaa kun menette leirille :)<3 Toivottavasti sulle tulee kiva leiri :)

  VastaaPoista
 11. kiva postaus , Oon itse menossa parkanoon leirille :)

  VastaaPoista
 12. Itse lähden kahden viikon päästä leirille Rantsilaan, Sarin tallille! Jos ens vuoden leiripaikka on mietinnässä sitten, niin suosittelen kyllä ehdottomasti Sarin tallia! :) Todella hyvä opetus ja tooooosi hyvä ruoka :D !

  Listasta oli kyllä ehdottomasti apua, oonki ettiny tällasia listoja kun oma pää ei muista mitä mukaan tarvii. Mukavaa leiriä, teethän sitten postausta leiristä? :-)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus! Pidä hauskaa leirillä. ❤️

  VastaaPoista
 14. Mä meen tänä kesänä tuttuni järjestämälle leirille. Se ei ole vielä varmaa koska ei tiedetä tuleeko tarpeeksi osallistujia.

  VastaaPoista
 15. Olin leirillä:) ja aika paljo samoja tavaroita kun sulla! Voitko tehä kehityspostauksen? Aloita vaikka siitä kun sait maistron ja minkälaista meno on nyt.

  VastaaPoista
 16. Kiva tällanen postaus, saapa nähdä kuin paljon tavaraa mää raahaan leirille, joka alkaa ens viikolla :D

  VastaaPoista
 17. Oon menossa Husön ratsastuskeskukseen 2.8-7.8 kenttäleirille. Vähän jännittää, koska otan mun vuokraponin ensimmäistä kertaa mukaan leirille ;)

  VastaaPoista
 18. Moi näin sut lauantaina ja tuun huomenna jatilaan ni saako sua tulla moikkaamaan😚

  VastaaPoista
 19. sinut on haastettu :) -> http://myandponylife.blogspot.fi/2015/06/85-haaste-hevosbloggaajille.html

  VastaaPoista
 20. Kiva postaus ja aika paljon oli teillä tavaraa lähdössä mukaan! <3 :)

  VastaaPoista
 21. Aattelinpas sulta nyt tulla kysymään vaikkei varsinaisesti kyllä tämän postauksen aiheeseen liity muttamutta kun sulla ja saralla on sinänsä aika usein ollut näitä vastavaloon tms otettuja kuvia missä kuvan kohde (esim just sä ja maistro :D) on tumma nii miten sen sais parhaiten otettua silleen ku mulla tuppaa joko pysymään se kohde ihan "selvänä" tai sit se koko kuva on ihan valkonen ku se valo tulee silleen tyhmästi :DD Nii oisko jotain vinkkejä mahdollisesti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säätämällä asetukset oikein ja oikeanlaisella valolla ;)

   Poista
 22. huomenna jatilaan leirille ;) Etkös säkin ollut Maistron kanssa siellä?

  VastaaPoista
 23. Hieno postaus! Huomenna lähden Niihamaan, ensimmäistä kertaa hevosleirille.

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.