tiistai 26. toukokuuta 2015

Testissä koulusuojat


Tänään vähän lisää koulutreeniä. Tällä kertaa koulutuuppailuja estesatulalla ja meillä oli testissä ruskeat koulusuojat. Ne oli Maistrolle hiukkasen liian isot, mutta toimi kyllä tehtävässään (testissä) ihan hyvin. Oikeasti nämä koulusuojat on Pasin (haha siis Padin), mutta vain tämän kerran Masalla lainassa. Taivuttelin Maistroa kaikissa askellajeissa, tehtiin paljon ympyröitä ja pyysin aktiivista ravia. Masaponi meni tänään koulukiemurat oikein kivasti, kuski yritti pysyä kyydissä mukana. Testailtiin tänään vähän liidokkaampaa ravia ja poni meni mun mielestä ihan kivasti.

Kaikkiaan koulusuojat oli mun mielestä tosi kivat, vähän isot, mutta muuten tosi kivat. Oishan tollaset koulusuojat tosi kivat, mutta itse oon niin pihi etten halua tuhlata niihin paljoa rahaa, kun tuollaiset on aika arvokkaita. Yleensä en käytä kouluratsastuksessa mitään suojia, esteillä käytän estesuojia ja maastossa käytän este/yleissuojia putsien kanssa. En oo nähny tarvetta ostaa koulusuojia, mutta ihastuin näihin nyt totaalisesti nää on kyllä tosi kivat :)

Kuvat © Sara 
kuvii 498 kuvii 257 kuvii 247 kuvii 252 kuvii 078 kuvii 080 kuvii 112 kuvii 114 kuvii 073 kuvii 020 kuvii 411 kuvii 380 kuvii 186 kuvii 205 kuvii 175-1 kuvii 457 kuvii 483

16 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia, ja hyvin menette Maistron kanssa :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvin menette! :) olis kiva saada joskus koulutuuppailuista videota:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo voin pyytää Saraa ottaa ens kerralla videota :) ♥

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Onks noi sun jalustimet minkä merkkiset? 😊

  VastaaPoista
 4. Huipusti meette! <3 Tosi ihania kuvia jälleen ja kiva postaus :)!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti Taru, ihana kun jaksat kommentoida usein ♥ ♡

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.