sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pitkästä aikaa hyppyjä


Taas on viikko vierähtänyt, mutta tallilla ollaan tehty paljon kaikkea muuta kuin hypätty esteitä. Tänään päätin sitten rakentaa muutaman esteen kentälle, tällä kertaa rakensin kaksi estettä, yhden kummallekin pitkälle sivulle. Yhdestä esteestä tuli ristikko-okseri (korkeimmillaan 80cm) ja toisesta esteestä kapea maastoestetyyppinen jännä rengaspystyeste (korkeimmillaan 50cm). Aluksi ajattelin laittaa renkaat pystyyn puomin läpi, mutta se ei käytännössä toiminutkaan niin hyvin kuin kuvittelin, joten päädyin tekemään hieman erikoisemman esteen.

Tänään oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä, ponilla on varmasti kuuma talvikarvansa kanssa. Karvanlähtöaika on jo Maistrolla alkanut, mutta karvaa lähtee aina vain lisää, tuntuu että sitä on ihan loputtomasti. Käveltiin alkukäynnit kentälle ja kentällä yritin näyttää ponille mun rakentamia hurjia esteitä, mutta poni ei edes vilkaissutkaan esteitä, poni katsoi vain kaikkea muuta.

Alkuverkkailtiin normaalisti ympyröitä ja taivuttelin ponia molempiin suuntiin. Maistro meni tänään taas tosi hienosti, hyppäs mun hurjat esteet ilman mitään ongelmia. Hyppäs jopa ensimmäisellä kerralla sen rengasesteenkin, oon kyllä tosi tyytyväinen pikku palleroon. Loppuverkkailtiin vielä koulutreenejä rennosti ja meni hyvin.


"Monta kertaa viikossa hyppäät Maistrolla?"

Mulle on tullut monia kysymyksiä, että miten paljon hyppään Maistrolla viikossa. Yleensä hyppään Maistrolla 2 kertaa viikossa, mutta se vaihtelee tosi paljon ja riippuu niin monista asioista. Joskus saatetaan hypätä enemmän, joskus taas vähemmän. Esimerkiksi viime viikolla hypättiin kerran itsenäisesti ja toisen kerran estekisoissa. Tällä viikolla ei olla hypätty vielä kertaakaan, joten tämän päivän estetreeni oli tämän viikon ensimmäinen ja viimeinen hyppykerta. Huomenna alkaakin jo uusi viikko :)

Kuvat © Sara
kuvia 082 kuvia 005
Rengaspystyeste, jossa kaksi puomia sivuille, este suurinpiirtein 50cm.kuvia 019 kuvia 092 kuvia 096 kuvia 148 kuvia 035 kuvia 046
Okseri pienenä ristikkona, etummaisessa vain yksi puomi ristikon puolikkaana.kuvia 058 kuvia 062Ristikko-pystyokseri, takimmainnen puomi korkeimmillaan tänään 80cm.kuvia 065 kuvia 068 kuvia 075 kuvia 159tiia12

6 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja kuvia taas! Ja aivan ihana pari olette myös♥

  VastaaPoista
 2. Hienoja hyppyjä :) Hauskan näköinen tuo erikoiseste :D Upee pari ♡

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja sulla on tosi ihana blogi ❤️ haluuks kattoo tän blogin? :)
  http://fourgirlhorselife.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia jälleen!

  http://tallijengivauhdissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.