torstai 2. huhtikuuta 2015

Puhelimen tyhjennys -erikoispostaus

Oon jo pitkään halunnut tehdä tän postauksen, mutta vasta nyt sain aikaiseks toteuttaa tän. Vähän on tullut kuvailtua tällä mun uudella omppuluurilla, jonka sain joululahjaks. Tässä postauksessa on kuvia tammikuun, helmikuun, maaliskuun ja huhtikuun ajoilta tähän päivään asti. Kaikki kuvat samalla idealla laitettu kollaaseissa, yleensä järjestyksessä vasemmasta ylänurkasta oikeaan alanurkkaan. Laitoin numerot vain ensimmäiseen kuvaan, mutta tajuatte kuitenkin varmaan idean ja siten mistä kuvasta milloinkin on kyse :D Jokaisen kuvan alapuolella on hieman kerrottu asiaa kuvaan liittyen :)

PicMonkey Collage-101
1. Kävin ottamassa turkoosit rakennekynnet wanhojen tansseja varten. 2. Kyllä pitkillä kynsillä pystyy tekemään kaikki normaalit talliaskareet, laittamaan soljet yms. vyöt kiinni normaalisti. 3. Selfieee 4. Koulun vessat.


PicMonkey Collage-5
1. Aina kun mä yritän ottaa hienoa kuvaa, nii Maistro näyttää kieltä :P 2. Poni on maailman ihanin 3. Maistro etsii herkkuja :3 4. Ponin kanssa selfie

PicMonkey Collage-7
1. Peiliselfie. 2. Selfie. 3. Varjokuvaa hissistä. 4. Pikkusiskon kanssa laskettelemassa.

PicMonkey Collage-9
1. Terveellinen ruokavalio, roskaruokaa, hampparii. 2. Ranskalaisia ja majoneesidippiä. 3. Suklaadonitsi. 4. Kebab ranskalaisilla ♥ Tähän vielä lisäksi limujuomaksi Pepsi Max :)

PicMonkey Collage-6
1. Ootd, Apassionataan lähdössä. 2. Apassionatassa Saran, pikkusiskon ja muitten kanssa. 3. Ellan hieno piirustus Maistrosta, iso A4 paperin kokoinen piirustus! Pääsee mun huoneen seinälle toivottavasti pian :)

PicMonkey Collage-8
1. Voitto leikkii villasukalla. 2. Ostin kaupasta jotain peruna"ranskalaisia" aakkosten muodossa :D 3. Kaatuessani "purasin" mun huuleen haavan, nyt enää arpi jäljellä. 4. Voitto koira ylväänä.

PicMonkey Collage-3451. Taas hesessä syömässä vähän roskaruokaa. 2. Oreo-keksejä ja Milkan oreo-suklaata 3. Pikkusiskon synttärikakku sekä muita herkkuja taustalla. 4. Vähän ostoksia, Pepsi Maxia, irtokarkkeja, poppareita sekä muita herkkuja...

PicMonkey Collage-11
1. Ootd. 2. Selfie. 3. Omat kynnet glitterilakkauksilla :)

PicMonkey Collage-1
1. Bussissa matkalla Helsinkiin, mistä lähdettiin Ruotsin laivalle risteilylle. 2. Heti laivalle päästyämme ryntäsimme ostamaan Milkan oreosuklaata. 3. Pakollinen kattoselfie laivalla. 4. Kannatti ostaa ne suklaat heti, koska pian ne olivatkin jo kaikki loppuunmyyty! Onneksi kerkisin ostaa :)

PicMonkey Collage-2
1. Buffettiin jonottamassa laivalla. 2. Lihapullia ja perunamuusia. 3. Drinksu. 4. Vähän aamupalaa buffetista.

PicMonkey Collage-4
1. Valotikkuja, jee :D 2. Let me take a selfie. 3. Tytööt

PicMonkey Collage-12
1. Auto-selfie. 2. Peiliselfie. 3. Wanhat. 4. Voitto-koira. 5. Wanhojen meikkiä ja voiton kuono :3

PicMonkey Collage-134
1. Prinsessapäivä. 2. Paras sheltti 3. Mä olin päässy lehteen! Etelä-Suomen sanomiin, kun oli juttua wanhojen tansseista :)

PicMonkey Collage-13
1. A-ruotsia. 2. Parasta ruokaa koulussa, ohrasuurimopuuroa ja mehukeittoa, nam! 3. Lukiolife. 4. Lahjontaa, karkkia ja opiskelua.

PicMonkey Collage-41
1-4. Ratsastin Padilla, Saran ponilla yks päivä sekä pellolla että kentällä. En saanut ketään kuvaajaks tallille, joten pahoittelut kännykkälaadusta.. Sara pyysi mut liikuttamaan Padin, kun sillä oli ollut jo vapaapäiviä ja Sara oli kipeänä, eikä päässyt itse tulemaan. Padi meni hyvin! :)

PicMonkey Collage-412
1. Valmiina lähdössä maastoon. 2. Poni tarkkana maastossa. 3. Ponit Maistro & Padi maastoretkellä. 4. Maistron selfie, huomatkaa hieno letti, ponista tuli yksisarvinen :D

PicMonkey Collage-52
1. Maistro kengityksessä 31.3.2015. 2. Poni lähdössä kengitykseen, traikussa kiltisti oottamassa. 3. Pieni poni yrittää kurotella karsinan oven yli, Saran käsi pääs kuvaan :D 4. Pikkuisen ponin turpa lähikuvassa.

PicMonkey Collage-21
1. Helsinkiiiin ajelemassa. 2. Laitoin snapchattiin (tiiatilda) kuvia, mitä napsin stadist. 3. Ei ollut mikään aprillipila, vaikka jotkut ehkä saattoivatkin luulla, kun eilen (keskiviikkona 1.4) lähdettiin keskustaan pyörimään. 4. Oltiin vain vähän aikaa kaupoilla, käytiin syömässä ja tultiin jo aikaisin takas, että kerittiin tallille Saran kanssa.

PicMonkey Collage-732
1. Ihan ilman aprillipilan tekemistä en halunnut jäädä, joten aamulla juksasin vähän meidän leiriläisiä ja ihan täydestä meni! Onneks ei todellakaan ollu totta toi juttu ;) 2. Parasta jäätelöä, nam ♥ 

PicMonkey Collage-41f
1. Silloin kun vielä oli ihana aurinko ♥ 2. Keväisiä kukkia, tosin meillä kotona sisällä. 3. Saran ottama kännykkäkuva poneista. 4. Maistron aurinkoinen selfie.

PicMonkey Collage-72
Uusimmat kuvat tältä päivältä. 1. Maistro ja Maistron puhtaat pestyt valkoiset jalat. 2. Maastossa minä Maistrolla ja Sara Padilla. 3. Maistron jalkojen pesua. 4. Jalkojen kuivaus pyyhkeellä.  Laitoin ylläolevia kuvia mun snapchattiin, voi käydä katsomassa (tiiatilda). :)

tiia12

18 kommenttia:

 1. Ei suinkaan ärsyttänyt kun laivalta oli just kaikki oreokama loppu. Ei vissiin ollu tullu täydennystä siinä välissä kun te laivasta poistuitte ja team Kouvola saapui sisään samana iltana :D
  Pakko sanoa, että vähitellen nämä kännykkäkuvapostaukset ovat blogeissa alkaneet jo tympiä minua, mutta tämä postaus oli ihan älyttömän monipuolinen ja kiinnostavasti koottu. Ehdottomasti peukkua ylöööspäin :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eii! Kaikki hamstras laivalta ihan hulluna oreokamaa, melkein kaikki oli loppuunmyyty jo ensimmäisen tunnin aikana.. :D Mulla on nyt noi kaikki oreo-suklaalevyt syöty loppuun, mitä tuolta laivalta ostin. Pitää lähteä joku päivä uudestaan ostamaan lisää, toivotaan et on silloin hyllyt täytetty! Kiitos älyttömästi tästä kommentista :)♥

   Poista
 2. Tosi kiva postaus!:) voisitteko tehdä Saran kanssa videopostauksen, jossa Sara menee Maistrolla ja sä Padilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Selma! :)♥ Joo voitaisiin varmaan joskus, pitää kysyä Saralta :3♥

   Poista
 3. Kännykkäkuva postaukseet ovat tietty aika yleisiä mutta tosi kivoja :) Mä ainakin tykkäsin ;) Ihania kuvia ♡

  VastaaPoista
 4. Oii oreot on parhaita ❤mistä siis kävitte siellä ruotsissa ostamassa niitä oreoita? :D ja kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varsinkin Milkan oreo-suklaa ❤ Siis ihan vaan ruotsin laivalta ostettiin :) Kiitos paljon Ella! ♥

   Poista
 5. Oon lähettänyt sule s-postia :) Ootko huomannut? :)

  VastaaPoista
 6. Mua häiritsee ihan liikaa että kirjotit tohon haavakuvaan "kaatusin" :D
  Oot ihan sairaan kaunis tossa prinsessakuvassa! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D Mä siis kaatusin ja siinä samalla mun hammas viils huuleen haavan, kaatusin -> haava :D Mut joo :P Kiitos paljon :)♥

   Poista
 7. Hahaha😂👌oli munkin piirrustus päässyt mukaan! MAHTAVAA😊👌🙈

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.