maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ihana aurinkoinen päivä

Olin viime yön Saralla kyläilemässä, katsottiin telkasta Harry Potteria ja syötiin herkkuja. Aamulla lähdettiin aikaisin tallille liikuttamaan poneja. Ensin Sara ratsasti Padilla, jonka jälkeen mä ratsastin Maistrolla. Ajattelin ettei ponilla olisi niin kamalasti energiaa eilisen estehyppelöiden jälkeen, mutta olin pahasti väärässä. Maistrolla oli taas tosi paljon energiaa, mutta mieluummin liikaa energiaa kuin liian vähän.

kuviaa 055

Käveltiin alkukäynnit maastakäsin taluttaen, jonka jälkeen hyppäsin selkään. Käveltiin hetki vielä rennosti pitkillä ohjilla, kunnes rupesin keräilemään ohjia. Heti aluksi pyysin ponia taipumaan ja poni taipuikin ihan kivasti. Liikutuksen alussa kentällä oli toinen ratsukko meidän lisäksi, ja Maistro pelkäs tosi paljon kentän laidalla seisovia ihmisiä. Poni nosti pään ylös ja mulkoili ihmisiä aina kun mentiin siitä ohi. Ja sitten kun komensin ponia, niin joko etujalat nous tai perä lens.. Haha hupsu poni, ei se oikeesti mitään ihmisiä pelkää, kunhan pelleilee vaan. Heti kun toinen ratsukko oli lähtenyt (oikeastaan ei Maistroa toinen ratsukko haittaa, vaan enemmän kentän laidalla oleskelevat toiset henkilöt) niin poni meni heti paljon paremmin.

kuviaa 006

Energiaa riitti ponilla ja koko liikutus oli aika vauhdikas, ainakaan ei tarvinut yhtään patistaa eteenpäin. Tehtiin pieniä ympyröitä, sellasia mitä nyt puolella kentällä pystyy tekemään ja taivuttelin ponia. Harjoiteltiin myös väistöjä, käynnissä ja ravissa, mutta ei mennyt niin hyvin kun on joskus mennyt. Muutenkin koulutuuppailuja on hieman vaikea mennä tuolla estesatulalla, mutta tällä lailla nyt tällä kertaa.

kuviaa 051

Kenttä on nyt tosi hyvä, mutta vain puoliksi. Toinen puoli kentästä on edelleen luminen, jos siellä ratsastaa niin kura vaan roiskuu. Ehkä se toinenkin puoli kentästä alkaa sulamaan, kun nyt on luvattu tälle alkaneelle viikolle kuitenkin plusasteita. Toivotaan parasta, kun olis niin kiva käyttää koko kenttää :)

kuviaa 016

Vähän alle viikon päästä mennään Saran kanssa Tampereen hevosmessuille. Ollaan menossa näillä näkymin sunnuntaina 12.4.2015. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain kivaa, kun viime vuonna löysin tuon turkoosin satulahuovan (yllä olevissa kuvissa) ja se on ollut tosi hyvä ja paljon käytössä. Jos meitä näkee messuilla Saran kanssa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! :)

11122245_623691121064876_216684941_o (1111112222
:P

Maistro pitää huolen, että mulla riittää tekemistä... Poni ihan selkeesti on piehtaroinut ittensä tuohon kuntoon ja kehtaakin vielä näyttää mulle kieltä :P Hahhah, senkin poni! On se silti niin ihana, vaikka onkin kurainen karvapallo.


tiia12

10 kommenttia:

 1. Parempi että on liikaa energiaa, kun ei ollenkaan :D Hahah, hienosti te menitte, niinkun aina :)♥

  VastaaPoista
 2. Maistro on kyl niin sulonen :3♥️

  VastaaPoista
 3. Hienosti menette :) Toivottavasti kenttä sulaa pian kokonaan ratsastuskuntoon ;) Voi ei Maistro :D Oikein ilkikurinen ilme vielä ponilla :D Maistro joo taitaa pitää huolen ettei ole tekemisen puutetta ;)
  Tuo turkoosi huopa on ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Taru ♥ ja niimpä :D sun kommentit piristää aina :)! ♡

   Poista
 4. hahah ihana toi vika kuva :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha "puhdas" poni ja sillai :P♥ on se silti ihana :D♥

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.