torstai 26. maaliskuuta 2015

Pomppuja

Eilen eli keskiviikkona käytiin maastossa, jotkut ehkä lukivatkin facebook-sivuilta. Käytiin vähän reilun 6 kilometrin lenkki, johon mahtui rauhallista käyntiä pitkillä ohjilla, rentoa ravia, kunnon lisättyä ravia/keskiravia, sekä kunnon laukkaspurttipätkät. Kummallakin ponilla riitti energiaa hullun lailla, ja me naurettiin Saran kanssa, kun yritettiin pysyä ponien kyydissä :D

Tiistaina (24.3) kuvasin Maistron hoitovideon, josta voitte lukea edellisestä postauksesta. Tänään (to 26.3) mentiin ponin kanssa kentällä, josta edelleenkin käyttökelpoisena on ainoastaan puolen kentän kokoinen ympyrä. Sulana kohtana on ainoastaan yksi reuna, joka oli tänään sen verran hyvän pehmeä, että siihen pystyi rakentamaan esteen. Rakennettiin pieni este lähelle uraa, jossa oli hyvä pohja, ja tultiin estettä muutamia kertoja. Maistro meni tosi kivasti ja hyppäs kuitenkin mukapelottavan esteen yli hyvin. Vihdoinkin sain aikaiseks soittaa kengittäjälle ja ponille on nyt sovittu kengitys vähän ajan päähän :)

Kaikki kuvat © Sara
kuvi 051 kuvi 019 kuvi 029
Hurja tötteröeste, jäiks! Vai onko se kuvaaja sittenkin pelottavampi? ;Dkuvi 038 kuvi 085
Vähän isompi estekuvi 149

Myös muutama hyppy toiseen suuntaan :)


tiia12

10 kommenttia:

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.