sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Estejumppaa

Rakennetiin tänään Saran kanssa pieni, kolmen esteen jumppasarja. En ees muista milloin viimeks oon hypänny tän tyylistä sarjaa Maistron kanssa, joskus kauan aikaa sitten. Siihen nähden tämän päivän pomput meni tosi hyvin! Aluksi askeleet eivät meinanneet osua kohdilleen, mutta jo seuraavalla kerralla meni huomattavasti paremmin. Jumppasarjat on hyvää treeniä, kun joutuu vähän katsomaan askelia, mihin kohtaan jalkansa laittaa.

Alkuverryttelyssä kiemurreltiin esteitä ympäri ja pujoteltiin. Aloitettiin pienistä esteistä ja sen jälkeen nostettiin pikkuisen, hyvien hyppyjen jälkeen taas vähän korotettiin. Korkeimmillaan sarjan viimeinen este oli 80cm. Kertaakaan poni ei mennyt esteen ohi/kieltänyt tai muuta vastaavaa, vaan poni pomppas kiltisti esteiden yli.

Lopuksi mentiin loppuverryttelyt ja muutama este ilman satulaa. Sara teki ponin mielestä hurjan ristikon, jossa oli kuusenoksa koristeena. Maistro sitten päätti hypätä esteen kunnolla ja itse jäin hieman jälkeen hypyssä ja ilmekin on nyt mitä on.. :D Seuraava hyppy menikin sitten jo paljon paremmin, siihen oli hyvä lopettaa. Sen jälkeen loppuravit pitkillä ohjilla ja loppukäynneille tulin alas taluttamaan.



kuvia 017 kuvia 047 kuvia 059 kuvia 093 kuvia 125 kuvia 139 kuvia 141 kuvia 158 kuvia 146 kuvia 147 kuvia 157
Molemmilla silmät kiinni (taas..) :Dkuvia 162
Tää ois tosi kiva kuva, harmi vaan kun hieman epätarkka.kuvia 198 kuvia 220
Ponihan pomppas, kuski vaan ei ollut valmiina.kuvia 245

kuvii 279



tiia12

30 kommenttia:

 1. Ihana postaus, oli kiva päivä! :3♥

  VastaaPoista
 2. Teidän hyppelyitä on aina niin kiva katsoa! :) Videokin ois voinu olla kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)♥ Mulla on muuten video on latautumassa, julkasin postauksen jo aikaisemmin ja lisään videon vasta kohta kunhan se kerkiää latautumaan :D Mun videoissa kestää aina tosi kauan latautua youtubeen, niin en nyt jaksanut jäädä sitä oottamaan, vaan lisään sen sitten kun on valmis :)

   Poista
 3. En kestä noita Maistron suitsia, kuvittelisin tollaset jollekkin miniponille mikä puetaan muutenkin yltäpäältä glitteriin ja blingblingiin... Teidät voisi ottaa ihan tosissaan esim. kisoissa jos Maistrolla olisi ihan normaalit, siistit suitset eikä tuommoisia leikkikaluja :'D Timanttiotsapannat vielä ymmärtää ja ne on kauniita, mutta pliis tuommoiset turppikset, menee jo yli ymmärryksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ompa harmi jos et kestä niitä :(

   Poista
  2. XDDD miks kaikesta pitää oikeesti valittaa

   Poista
  3. Ymmärrän kyllä että jotkut ei tykkää, mutta jotkut tykkää. Jokaisella on ihan oma mielipide, eikä yksi juttu (tässä tapauksessa suitset) voi millään tavalla miellyttää aivan kaikkia ihmisiä tässä maailmassa.. :D

   Poista
  4. No niimpä! :D Nimenomaa. On aika vaikeeta saada melkeen 600 ihmistä tyytyväiseks, sitäpaitsi Maistro on sun oma poni -> sä saat ostaa sille vaikka blignisatulan jos sellasen haluut, ei sen pitäis muita häiritä pahemmin, vaikka mielipiteitä löytyyki monenlaisia..

   Poista
 4. Tosi kiva postaus, ihania kuvia ja ihana Maistro! :3 Ite pidän noista suitsista tosi paljon, ne sopii hyvin Maistrolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! :)♥ Kiva että jotkut tykkää :3♥

   Poista
 5. Kiva postaus ja kivoja kuvia! Kun tulitte ekan kerran tolla videolla ton jumpan nii nauroin tolle saran naurulle! XDDD

  VastaaPoista
 6. Maistron suitset on ihanat!! Ihania kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, kiva että tykkäät :)♥

   Poista
 7. Maistro on kyllä aivan tosi sulonen! Sovitte hyvin yhtee ja hienoja kuvia taas, ja kiva kun oli koostekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tälläset ihanat kommentit piristää tosi paljon, kiitos hurjasti! :)♥

   Poista
 8. Haha ihana sara tos videol :D♥

  VastaaPoista
 9. Ompa teillä pysyny kenttä tosi hyvässä kunnossa kun pystyy hyppäämäänkin, meillä kenttä muistuttaa lähinnä luistinrataa :D mutta hienot te! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllättävän hyvässä kunnossa on pysynyt! Tuolla meiän kentällä on ainoastaan se yks kentän sivu hyvä, johon voi esteitä laittaa. On tuolla kentällä vähän loskaa, mutta onneks ei oo sentään mikään luistinrata :D Kiitos paljon!

   Poista
 10. Siis mä en ymmärrä joitakin ihmisiä kun ne just arvostelee ja valittaa ihan koko ajan ja koittakaa jotkut ymmärtää et se ei oo tärkeintä miltä ne varusteet näyttää vaan sillä on väliä että ne varusteen on hyvät sille ponille !! Menee hermot ku jotku ei ymmärrä jaja ootte ihanii <3 t: Anniina Hiltunen

  VastaaPoista
 11. Sovitte yhteen Maistron kans:)

  VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.