tiistai 17. helmikuuta 2015

Ilman satulaa

Oltiin tänään Saran kans tallilla ja ratsastettiin poneilla ilman satulaa kentällä samaan aikaan. Kentällä oli samaan aikaan meidän lisäksi kaksi muuta ratsukkoa. Kentän vierestä menevällä raviradalla meni pari hevosta kärryt perässä vähän väliä, mutta pidin Maistron tiukasti kiinni työn teossa, joten poni ei ehtinyt keskittyä mukapelottaviin kärryihin. Ravailtiin Maistron kanssa aika paljon ja tehtiin ympyröitä sekä voltteja. Laukassa tehtiin temmon vaihteluita ja pieniä ympyröitä. Käveltiin myös pitkillä ohjilla. Poni meni tosi kiltisti tänään :)

ilmansatulaa 027 11003002_605335972900391_202852906_o ilmansatulaa 030 ilmansatulaa 037
Kaikki neljä ylempää kuvaa on ottanut mun iskä :D Loput kaks on mun ottamia :)kuvia 012 kuvia 005


Huomenna ajateltiin lähteä Saran & ponien kanssa maastoon :D

tiia12

8 kommenttia:

 1. kiva postaus :)♥ Huomen lähtee ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Tiia<3 Ponit on suloisia ja ratsastajat kauniita<3

  VastaaPoista
 3. Oi ootte kaikki niin ihania :-) milloin muutes ajattelit vaihtaa ulkoasua? Ja sori mutta mua vään ärsyttää kun aina sanot että "tämän kuvan on ottanut äiti, kolme seuraava iskä, viisi edellistä serkku ja kaksi viimeistä mummi", kun meitä lukijoita ei oikeesti kiinnosta kuka ne kuvat on ottanut, pääasia että itse tiedät että sulla on oikeudet niitä käyttää :D Ei todellakaan pahalla, vaan rakentavassa mielessä! Ootte ihan huippuja (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :)❤️ Ulkoasu vaihtuu joskus kun saan aikaseks :D Haha en oo koskaan aatellu tota kuvahommaa noin, mutta kiva kun mainitsit asiasta :-)

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.