lauantai 24. tammikuuta 2015

Tapahtumarikas päivä :D

Tänään on kyllä tullut tehtyä kaikenlaista, oon esimerkiks käynyt tarkastamassa lumihangen koostumusta (kiitos ponin..), sitten käytiin kaupoilla kattelemassa, kävin Messilässä laskettelemassa ja sen sellasta. Oltiin tänään Saran kans tallilla, ratsastin ponin läheisellä lumisella pellolla. Lumesta tulee sen verran vastusta, että ponin täytyy vähän nostella jalkojaan. Energiaa tuolla ponilla kuitenkin on ihan riittävästi, varmasti pyrkisi eteenpäin vaikka olisi metrin verran lunta :D

Kuvat © Saraihanin

Vuoden ensimmäinen tippuminen (kaatuminen)..

Ainiin ja juu käytiin tarkastelemassa lähemmin tätä lumen koostumusta... Me siis ryssittiin ponin kanssa, mutta eipä siinä mitään kummempia; heti noustiin ylös ja jatkettiin matkaa. Ainakin Sara sai ikuistettua hyviä kuvia tuosta tilanteesta ja muutenkin :D12 kommenttia:

 1. Ei vitsit miten terhakkaasti pikkuisen ponimiehen kaviot nousevatkaan hangesta. ♥ Tarvitte kohta vatsapanssarin peltolaukkoihin mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ihanasta kommentista! Meillä on käytössä vatsapanssari, tässäkin liikutuksessa käytössä; noissakin kuvissa näkyy jos tarkemmin katsoo :)

   Poista
 2. Onneksi tuossa kaatumisessa ei käynyt pahemmin :o Ihania kuvia jälleen kerran :3

  VastaaPoista
 3. Ootte niin ihana pari ♥ teitä on kyl kiva kuvailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitti ♥ Ootas vaan kun yks valkee tulee :3 <3

   Poista
 4. Tosi ihania kuvia. Maistro menee niin hienosti, ei uskois ton ikäseks! :O ♥
  Onko Maistro klipattu tuosta edestä, vai miten näyttää siltä ettei siinä kohti ole yhtä paljoa karvaa, kuin muualla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Ei oo klipattu ollenkaan, loimi hankaa karvoja siitä edestä. Nyt ei oo ees yhtään niin paha kun esim. viime vuonna, kun meillä on ollut nyt käytössä semmonen loimisuojus :)

   Poista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.