lauantai 31. tammikuuta 2015

Talven ensimmäiset pomput


Löysin kentän reunalta yhden lumeen hautautuneen puomin ja muutaman renkaan, joten saatiin yksi este rakennettua kentälle. Ei olla päästy treenaamaan esteitä koko talvena, paitsi nyt tänään estetauolle tuli loppu. Itse huomaan kuvista etten ole päässyt kunnolla hyppäämään talven aikana. Maistro oli vähän ihmeissään esteestä, mutta hyppäs kyllä ihan hyvin. Ennen estetreenejä käytiin ottamassa alkulämmöt pellolla. Mentiin siis aluksi lumisella pellolla ja sen jälkeen käytiin hyppäämässä muutaman kerran kentällä. 

Kuvat meistä on ottanut Viivi :)
Käskin pikkusiskon ottamaan meistä hienon kuvan, mutta kuinkas kävikään? XD Minusta ei näy naamaa ja ponilla korvat kuuntelee taaksepäin ja poni on just lähössä liikkeelle.. Viivi vielä sano että " joo tuli hyvä kuva " hmm joo tota niin munkin mielestä... :D


6 kommenttia:

  1. Haha, tuo viimeinen kuva ja siihen liittyvä teksti :) Ihana Maistro!

    VastaaPoista
  2. Näitä sun postauksia on aina niin kiva lukee kun niistä välittyy jotenki niin ilonen fiilis :) ja ihania kuvia taas kerran!

    VastaaPoista
  3. Tää viimenen kuva on kyllä hauska :D onhan toi omalla tavallaan aika onnistunu :D Muuten todella hienoja kuvia ja kiva postaus!! :)

    VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.