perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 19. luukkuParas ystävä
Sara

Vuokrasin sellaista pientä shetlanninponioria Kristiania talvesta kesään 2012 asti, kunnes syksyllä sain ensimmäisen oman ponini Maistron. Mulla ei enää jäänyt aikaa Kristianin vuokraamiseen, joten Sara rupesi vuokraamaan Kristiania. Tutustuttiin Saran kanssa syksyllä 2012 tallilla, kun Sara oli ottanut vahingossa Maistron suitset Kristianin suitsien sijasta. Ruvettiin juttelemaan, käymään tallilla yhtä aikaa liikuttamassa poneja ja niin meistä tuli kaverit. Meistä tuli nopeasti todella hyvät kaverit, ja lopulta Sarasta tuli mun paras ystävä. Kaikki kävi tosi nopeasti ja viettiin paljon aikaa yhdessä.

Matkan varrelle on mahtunut kaikenlaista, mutta tosiystävyys kestää kaiken. Meidän välinen ikäero ei oo haitannut meitä meidän ystävyydessä, ikähän on vain numero. Mulla on paljon hyviä muistoja ja kivoja kokemuksia Saran kanssa. Toivon, että meidän ystävyys kestää vielä monen monta vuotta! Mietittiin yks päivä, miltä näytettäisiin Saran kanssa vanhoina mummoina yhdessä pelaamassa bingoa.. :D Sara on paras, ainutlaatuinen, kaunis, hauska ja ennen kaikkea ehdottomasti maailman ihanin ystävä! Ei oo toista samanlaista tyttöä kun tää on, sillä tää on kultaa - oikea aarre :)Jotain random kuvia matkan varrelta meistä
 Saran kanssa tandemilla © Inksa
" Hyvä ystävä on kuullut parhaista hetkistäsi, paras ystävä on viettänyt ne kanssasi " ♥
Sara ♥ © minä5 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus❤️ Noi kuvat on tosi ihania❤️ Ite oon kans sitä mieltä et ikä on vain numero eikä ikä ero mun mielestä haittaa ollenkaan sitä että voiko olla paraskaveri vai ei :)

    VastaaPoista

Kun lähetät kommenttia, lue nämä:

• Maistro on 130cm welsh B/saksalainen ratsuponi/risteytysponiruuna, lisää tietoa löydät esittelysivulta .

• Kommentit julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt ne.

• En julkaise asiattomia tai ilkeitä kommentteja. Jos haluat antaa negatiivista palautetta, voit hyvin tehdä sen oman nimesi kanssa.